Az alternatív kritikai hírportál

Kodein

Kodein

Csavargó - Új Bohemian Betyars dal és klip!

2016. november 24. - kodein

Egy év után friss számmal, és videóklippel jelentkezik a Nagy-Szín-Pad nyertes Bohemian Betyars.

A klip Izlandon lett felvéve. Szebbnél szebb tájakon láthatjuk a zenekar bőgősét, Fehér Gábort csavarogni. A klip egyszerű és nagyszerű, csodás képi világgal. Az előző klipekhez képest inkább minimalista, kevesebb benne a mozgás, a helyszín kevésbé változatos, viszont remekül passzol a dalhoz.

Maga a dal, ahogy a klip is, nem a jó öreg pörgős Betyars nóta, hanem egy picit visszafogottabb, szerelmi líra, az elhagyott fiúról, aki párja nélkül egyedül csavarog a világban és helyét nem találja sehol. Mindez népzenei szövegbe ágyazva. Nekem hangzásban, énekben hasonlít a korai Kistehén melankólikus nótáira, de ettől eltekintve egy új oldalát ismerhetjük meg a zenekarnak, és meg kell mondani, baszottul jól áll nekik ez is!

A bejegyzés trackback címe:

https://kodein.blog.hu/api/trackback/id/tr3611995428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása