Az alternatív kritikai hírportál

Kodein

Kodein

Friss nevek a Volton + tavalyi Volt értékelés

2016. december 13. - kodein

Jövőre elég király koncertek lesznek. Először a Linkin Park jelentette be hogy fellép kis hazánkban, aztán lesz még egy Bruno Mars meg egy Green Day is, igaz, utóbbi kettő a Papplaciban, de azé az is zsír no. Erre a Volt még betolja, hogy legyen Martin Garrix, Imagine Dragons, Ellie Goulding, Jess Glynne, Lost Frequencies, Sigala, és Fritz Kalkbrenner is. Már a Sound is kitett egy-két nevet, egyedül a Sziget rejtegeti előlünk a neveket. 

A fő gond, hogy ezeknek meg is lesz az ára. A Volt tavaly 30 rugó volt kb, idén már 38 000 ft a legolcsóbb, 4 napos bérlet. Sajnos a neveket meg kell fizetni, viszont kérdés, hogy megéri-e ennyi pénzt kiadni egy kisméretű fesztiválért, ahol a max 10 külföldi előadó mellett meghallgathatjuk kb az összes mainstream magyar zenekart, míg egy Szigeten, ami 30 ruppóval drágább, rengeteg külföldi előadó, színházi program, és még egyéb király dolgok várják az embert. Meglássuk.

Mindenesetre tavaly voltam a Volton, és ezt megörökítettem a Facebook ismerőseimnek rövid posztokban a falamon, most viszont megint megmutatom nekik betűhíven, mert úgyis csak az ismerőseim olvassák a blogot.

 

Bevezeto:

Elosszor is bocsanat hogy ilyen keson jelentkezem, de csak most jutott eszembe hogy inditok egy kis musort azoknak akik sajnos nemtudak eljonni a Volt fesztivalra :( remelem tecceni fog jo szorakozast

 

Paul Kalkbrenner:

A kalkbrenner konci naon faja volt, igazan intenziven adta at a rave partik hangulatat. Az eros feher fenyek nagyott dobtak a hangulaton, neha tulsagosan wadul is csapatta. A zene atta nagyba. Talan a hangositas hibaja talan igy akarjak, de a dallam nagyon egyhangu volt, a hiresebb szamokat lehet csak megkulonboztetni. Egy dj shown nem nagy a szinpadi mozgas ugyebar, foleg nem ennel a mufajnak. Aze egy koszit mondhatott volna

Wiz Khalifa:

A rovidke shown, a hangulat a maximumon volt, elegge porgott a party. Wiz naon spanolta a nepet akik baranykent kovettek amit tol nagyba. A konci alatt a fust nem csak a gepekbol de a tudokbol is omlott, amit eloadonk tanacsara nagyon porgettek. A zene egyszeru dj es mc komboba atta. Nagyon zavaro volt hogy a koncert fele pléjbekről ment. Ez betudhato arra persze hogy nagy eloadok nagy eloadokkal dolgoznak egyutt, igy nehezebb osszehozni egy kozos koncertet, mijt egy wellhello halottpenz kozremukodos koncertet. De erre is vannak megoldasok, peldaul enekes aki a hatterben enekeli a refrent. Mindegy no. A legroszabb a vegen levo elkoszones, ahol meg se hajolt, be se mutatta a djt, meg semmi ilyesmi, csak annyi hogy lelepett es kesz. Semmi raadas semmi :((((

Tankcsapda:

A Tankcsapda benne van a top 3 kedvenc magyar zenekaraim kozott, egeszen a 2006 tajekan megjelent mindenki var valamit albumukig. Az utana keszult lemezeik igazabol szarok, es kb senki nem ismeri oket, csak az a kozeg akiknek eleg az a gagyi amit mostanaban jaccanak, es ehy szinten emlegetik olyan szamokkal mint a Fold es eg, vagy a Lopott konyvek. Sajnos Lukacsek sem a maiak mar, nem varhato el toluk a 20 evvel ezelotti mentalitas, piciket kiegettnek mondhato. A koncert jo lett volna hogyha tobbsegben a regi klasszikus szamokat nyomnak mondjuk a legjobb mergek valogataslemezrol, es aztan 5uj szamot is lenyomnak hogx azert tudjak, a tankcsapda nem halt meg 2006ban, csak valami olyat csinalnak, amit mar annyira nem elnek.

Necc Party:

Legjobb party in da hauz. Igazi kilencvenes evek es kora ketezres evek legjobb zenei, a ravetol a technon at, az alomhajoig, egy kis rockkal tetezve. Vegig lehetett maxosan porgetni hatalmas fless komolyan! Necc party forever!!! Plusz pozitivum:meg akkor is megy amikor mar lefekudnek, igy tokeletesen almodom hogy vakit a szel.

Iron Maiden:

Aki ismeri a szamokat, annak fixen legjobb koncert volt, en kettot ismertem, azokat flesseltem

Belga:

A bëlga konci naon atta. Sajni csak egy orat jaccottak, igy kb 10 szamot nyomtak, amibol 5 regi klasszikus volt, 5pedig az uj disco albumrol volt. A regi klasszikusokra a kozonseg nagyba nyomta hatalmas hangulatban, mig az uj szamokra remenykedve bologattak, hatha a kovetkezo a kalauz vagy az egyketha lesz. Ezekbol csak az egyketha volt, ami jo volt, de olyan szamok utan amiben egy bazdmeg sincsen kicsit eroltetettnek tunt a zaroszam :( na mindegy egynek jo volt

Slayer:

Szar.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kodein.blog.hu/api/trackback/id/tr7812046009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása